Zaterdag 17 december 2011: Optreden Dead ElvisDoors: 21uInkom € 5Werkelijke grootheden overstijgen hun dood, zo ook Dead Elvis. Uit zijn "One Man Grave" gekropen zwerft hij over de wereld met gitaar en drumkit, om deze te overdonderen met zompige, thrashy rock&roll iedereen achterlatend met een grote glimlach.

Zaterdag 17 december 2011: Optreden Dead Elvis Zaal 't Saske, Herenthoutseweg 106, Herentals Doors: 21u Inkom € 5 ENKEL TOEGANG MET VVK Weldra beschikbaar in café 't Saske Werkelijke grootheden overstijgen hun dood, zo ook Dead Elvis.

Uit zijn "One Man Grave" gekropen zwerft hij over de wereld met gitaar en drumkit, om deze te overdonderen met zompige, thrashy rock&roll iedereen achterlatend met een grote glimlach. Denderend als een op hol geslagen trein en briesend als een ontembare hengst, Sunnpimp is de hardst rawkende band van Nederland.

Een mix van sixties garagerock en zeventies hardrock, die zowel doet denken aan MC5 als Danko Jones. Website: http://www.myspace.com/onemangrave